tarief gastouder

Het tarief van de Bijtjes is gebaseerd op een uurtarief van € 6,05. Dit is inclusief ontbijt, lunch, tussendoortjes en de aangeboden luiers. Exclusief het tarief van het gastouderbureau, eventuele fles en/of dieetvoeding of andere gewenste luiers.

Gebaseerd op het af te nemen aantal uren per jaar zal een vast maandbedrag in rekening worden gebracht voor de opvang. Dit bedrag wordt aan het begin van de maand gefactureerd.

Bent u nieuwsgierig naar u maandbedrag? Neem dan vrijblijvend contact op.

tarief gastouderbureau

Naast de kosten voor de opvang betaald u ook een vast bedrag per maand aan het gastouderbureau. De tarieven hiervoor verschillen per bureau.

Voor dit tarief bent u verzekerd van een professionele opvanglocatie die volgens de wettelijke richtlijnen gecontroleerd wordt. Het gastouderbureau heeft een kassiersfunctie, zij zorgen voor de betalingen aan de gastouder.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de volgende gastouderbureaus:

Gastouderbureau Mare
Gastouderbureau Junis

kinderopvangtoeslag

Omdat gastouderopvang de Bijtjes is geregistreerd in het landelijk register heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Deze toeslag wordt berekend over het totale bedrag dat u kwijt bent aan opvang met in 2021 een maximum van € 6,49 per uur.

Via de website van de belastingdienst kunt u uitrekenen hoeveel dat is. Voor een indicatie en meer informatie kunt u ook terecht op de site van de rijksoverheid.